Lichaamsmassages

In deze sessie moedigen we blokkades of vastgelopen energie in het lichaam aan om terug te stromen of beter te doorbloeden. Het zenuwstelsel krijgt een hernieuwde vitaliteit.

Het is warm aanbevolen voor mensen die verder willen leren in hun leven maar ook van hun lichaam willen leren. Is er vermoeidheid? Zijn er angsten of andere emoties die je in de weg staan dan kan deze massage jou ondersteunen. Het is voor iedereen die diep wil ontspannen en vitaal naar huis wil gaan.

Tijdens de sessies gebruik ik enkel biologische (etherische) olie voor de massages. Elke klant krijgt verse lakentjes. Mijn wasmachine helpt mij bij elke nieuwe massage zuivere handdoeken te voorzien. 

We raden 5 sessies aan voor een diepgaand effect te verkrijgen van het groeiproces.
Echter kan 1 behandeling reeds vitaliteit en ontspanning teweeg brengen.

Prijzen

65,00 euro voor 1 uur

90,00 euro voor 1,5 uur

254,00 euro voor 5 massages.

 

VOETREFLEXOLOGIE

In onze voeten zit in wezen de hele weerspiegeling van het lichaam maar ook starten en stoppen er heel wat meridianen die ons lichaam ondersteunen. Meridianen kan je vergelijken met riviertjes die stromen net iets boven ons lichaam. En het gebeurt vaak dat we door patronen stuwdammetjes maken of beverdammetjes die we ook wel blokkades noemen. We zeggen ook wel dat het niet stroomt of de plek koud voelt. We voelen ons dan moe, ziekjes of verzwakt. Ook kunnen bepaalde emoties je parten spelen zoals angst of frustratie. Deze massage ondersteuning nodigt je lichaam uit om een nieuw evenwicht te vinden maar het zet het lichaam ook aan om zichzelf te herstellen. Het is in de rust dat ontwikkeling vanzelf gaat. Het geeft tevens diepe ontspanning en vitaliteit.

Prijzen

Eerste sessie* 65 euro voor 1,5u

65,00 euro voor 1u

245,00 euro voor 5 sessies

* Hierbij krijg je uitleg over de techniek en maken we bij een theetje kennis met elkaar.

 

BIPOLAIRE REFLEXOLOGIE

Bipolaire Reflexologie is een drukpuntmassage en reflexmassage van het gelaat en de voeten. In het gezicht zijn er een heleboel zenuwpunten, meridianen maar ook de weerspiegeling van het hele lichaam . Deze vorm werkt op emoties die opgeslagen zijn en ons in de greep houden van oude patronen. Het helpt je hoofd leeg te maken en geeft je een duwtje in je verwerkingsproces. Je krijgt meer zuurstof in je hoofd en het verbindt je hoofd terug met de rest van je lichaam.

Tijdens deze sessie beginnen we met het hoofd. Het grootste deel besteden we aan het gelaat. Op het einde stimuleren en verbinden we punten op de voet volgens de Tibetaanse methode.

Het is aanbevolen bij overspanning, zwaarmoedigheid, nervositeit en nog andere emoties zoals angst of andere emoties. Het geeft diepe ontspanning en ondersteunt je groeiproces.

Voor een diepgaande verandering bevelen we 5 korte opeenvolgende sessies aan.  Echter kan 1 sessie je hoofd rust geven en diep ontspannen. Gelieve geen make up te dragen. Neem ze eventueel mee voor achteraf.

Prijzen

Eerste sessie* 65 euro voor 1,5u

65,00 euro voor 1u

245,00 euro voor 5 sessies

* Hierbij krijg je uitleg over de techniek en maken we bij een theetje kennis met elkaar.

 

Rekeningnummer: BE 20 0004 1671 7656

Ondernemingsnummer: 0535725753

Privacyverklaring

©2019 Lotte Verbeeck Inc. Alle rechten voorbehouden.